news_thumbnail

Suzuki se alătură SkyDrive

March 23, 2022

Suzuki se alătură SkyDrive în dezvoltarea tehnologiei necesare
pentru comercializarea vehiculelor zburătoare.

Cele două companii iau în considerare dezvoltarea producției de vehicule zburătoare și dezvoltarea pieței din India.

SkyDrive este un producător de top de vehicule zburătoare din Japonia și este, în prezent, angajat în dezvoltarea unui vehicul zburător electric, compact, cu două locuri, având planuri pentru o scară largă de producție în viitor.

Suzuki este unul dintre cei mai importanți producători auto din Japonia, cu o expertiză vastă în producția și vânzarea de vehicule compacte pe piețele internaționale.


SkyDrive și Suzuki vor lua în considerare colaborarea în domeniul de afaceri și tehnologie ce include cercetare și dezvoltare tehnologică, planificarea producției și a sistemelor de producție în masă, dezvoltarea piețelor internaționale, cu un accent inițial pe India și pe promovarea eforturile de a atinge neutralitatea carbonului.
SkyDrive își propune să lanseze serviciul de taxi aerian în timpul Expoziției
Mondiale din 2025, de la Osaka, Japonia și plănuiește extinderea serviciului și în alte regiuni ale Japoniei.
Suzuki, cu motto-ul său „Dezvoltăm produse de calitate superioară concentrându-ne pe nevoile clientului”, oferă, în prezent, produse în trei categorii de mobilitate și transport — autovehicule, motociclete și motoare pentru ambarcațiuni. Compania își propune să rămână indispensabilă oamenilor, adaptându-se în permanență la nevoile lor
în materie de transport. Parteneriatul cu SkyDrive va oferi Suzuki oportunități de a explora și, eventual, de a adăuga vehicule zburătoare într-o a patra categorie de produse ale companiei.

SkyDrive a fost înființat în iulie 2018 cu misiunea de a „conduce revoluția mobilității.”
De atunci, a avansat în dezvoltarea vehiculelor zburătoare și a dronelor de
transport marfă, totul în timp ce lucrează în parteneriate strânse cu alte companii pentru a promova viziunea comună a viitorului în care oamenii folosesc mobilitatea aeriană ca pe un mijloc de transport în viața de zi cu zi.
SkyDrive este singura companie din Japonia care a efectuat cu succes zboruri de testare cu echipaj și este, acum, implicată în proiectarea unui sistem pentru viitoarele soluții de mobilitate aeriană, în calitate de membru al Consiliului Public-Privat pentru mobilitate aeriană avansată.
Dronele de marfă ale companiei, care pot transporta încărcături utile de până la 30 kg, sunt deja folosite la șantierele din Japonia, în principal în zonele muntoase.


SkyDrive își propune să lanseze un serviciu de vehicule zburătoare în zona Golfului Osaka în 2025.
SkyDrive are sediul în Shinjuku, Tokyo. Tomohiro Fukuzawa este CEO al companiei. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați: https://skydrive2020.com