TEST DRIVE
GALERIE

SOLICITĂ OFERTA

i
i
i
i
i
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie validate telefonic de către un agent Call Center
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie transmise către dealerul Suzuki selectat, în vederea primirii de oferte comerciale personalizate.
Sunt de acord să fiu contactat prin:
Telefon
E-mail
Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții

ALEGE-ȚI S-CROSS-UL POTRIVIT

COMPARĂ SPECIFICAȚILE

EXTERIOR

Design Agresiv, Tipic Unui SUV

Prima impresie contează întotdeauna, dar e mai important ca aceasta să dureze pentru a-ți afirma talentul. Diferența stă în detalii. Cu cât îl vei privi mai mult, cu atât va deveni mai atrăgător. Asta promite S-CROSS.

INTERIOR

Camera de joacă

Chiar și la interior, noul S-CROSS este despre bucuria de a trai fara limite. Habitaclul spațios este aerisit și luminos grație unui parbriz generos și a vizibilității laterale excelente. Vino să descoperi ce n-ai mai văzut până acum.

PERFORMANȚĂ

Motoare atente cu mediul înconjurător dar care plusează prin performanță

Motorul turbo de 1,4 litri cu injecție directă oferă cuplu consistent de la turații joase, precum și un consum scăzut de combustibil.

SIGURANȚĂ

Suzuki Safety Support

Suzuki își dedică eforturile pentru a oferi siguranță și liniște sufletească pe parcursul oricărei călătorii, în orice condiții. Unul dintre cele mai importante aspecte ale experienței de condus este încrederea în autovehicul și în stilul propriu de condus. Pe scurt, Suzuki Safety Support face condusul mai plăcut și mai relaxant.

Tehnologiile avansate de siguranță oferă liniște sufletească și încredere

Sistemul DSBS detectează eventualele obstacole și folosește frâna de urgență autonomă pentru a evita coliziunile. Camera video monitorizează și identifică semnele de circulație și marcajele de pe șosea, menținând autovehiculul pe banda de rulare. Noul S-CROSS primește cele mai noi tehnologii de siguranță pentru a oferi mai multă încredere șoferului și pasagerilor. Piesa de rezistență este reprezentată de sistemul Dual Sensor Brake Support care se bazează pe o cameră video monoculară și un senzor radar pentru a evalua riscul unei potențiale coliziuni frontale cu un obstacol, vehicul sau pieton. Sistemul detectează marcajele de pe șosea și păstrează autovehiculul pe banda corectă de rulare.

Sistemul cruise control adaptiv (ACC) oferă o funcție "stop and go" care poate opri complet autovehiculul, iar mai apoi poate urmări vehiculul din față, ori de câte ori acesta pornește și se deplasează. Manevrele în spații strânse sunt simplificate de senzorii de parcare și de funcția Rear Cross Traffic, dar și de camera cu vedere la 360 de grade.